Bulletin k utkání #16.12.2020
BK ARMEX Děčín - Basket Brno
Válečníci dělali radost v dětských domovech

Válečníci dělali radost v dětských domovech

Basketbalisté BK ARMEX Děčín ani v době koronavirové nezapomněli na děti z dětských domovů, které pravidelně před Vánocemi navštěvují a udělají jim i sobě radost.

Trojice Válečníků, Pavel Grunt, Karel Vlasák a Martin Mach, se v pátek 11. prosince vypravila do Dětského domova Krásná Lípa, kde strávili příjemnou hodinku s klienty domova na venkovním sportovním hřišti. To je vybaveno i basketbalovými koši, takže o zábavu bylo postaráno. Hráči nezapomněli ani na dárky, které předali dětem.

V pondělí 14. prosince se pak tým Válečníků rozdělil na dvě skupinky a navštívil dva dětské domovy. Do České Kamenice zavítala trojice Filip Kroutil, Lukáš Bobek a David Žikla, jež opět přivezla dětem dárky. Jejich předání i setkání s dětmi proběhlo ve venkovním prostoru, aby se dodržely hygienické standardy ohledně nemoci covid-19. Stejné to bylo také v DD Krupka, kam zamířili Tomáš Pomikálek, Šimon Ježek a Ondřej Šiška.

"Naše návštěva proběhl ve venkovním areálu dětského domova, protože děti nás nechtěly ohrozit případnou nákazou. Návštěva byla tedy kratší než jindy, ale stejně jsme si ji užili a doufám, že jsme dětem udělali radost," řekl po návštěvě Tomáš Pomikálek, který se svými spoluhráči přivezl klientům DD drobné dárky.

Zpět na úvod